Raventos Codorniu

Raventos Codorniu on Espanjan vanhin viinien viljelyyn erikoistunut yritys. 460-vuotias yritys on kasvanut Espanjan johtavaksi premiumviinien tuottajaksi yli 3000 hehtaarin viinitarhaomistuksillaan, 14 viinitilallaan ja 5 kansainvälisellä toimistollaan, jotka yhdessä työllistävät 550 alan ammattilaista. Vuonna 2019 heidän myyntinsä arvo kattoi 7% koko Espanjan viinituotannon arvosta. Suurena toimijana Raventos Codorniun arvoihin kuuluu myös suuri vastuu, ja he kehittävät jatkuvasti viinituotantoa  kohti kestävää tulevaisuutta –  niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Vuonna 2021 Raventós Codorníu nousi World’s Most Admired Wine Brands 2021 -listalle.

Scala Dei

Scala Dei ei ole mikä tahansa viinitila Prioratissa – se on Priorat.

Scala Dei on kuuluisan Prioratin viinialueen ensimmäinen viinitila, jonka Montsantiiin asettuneet munkit perustivat jo vuonna 1163 ”Jumalan portaille”, josta enkeleiden oli nähty nousevan taivaaseen. Tila on edelleen olemassa, ja monet muut ovat seuranneet Scala Dein esimerkkiä sen jälkeen, kun Parisiin maailman näyttelyssä vuonna 1878 upea garnatxa Priorato Scala Dei singautti aiemmin tuntemattoman alueen maailman kartalle.

Nykyisin tilan omistaa menestyksekäs viinituottaja Group Codorniu.

Septima

Septima on Raventos Codorniu Groupin seitsemäs viinitila, jonka 360 hehtaaria nauttivat Mendozan ylängön auringon paisteesta yli 1000 metrin korkeudella. Viinitarhoista huolehditaan huolellisella käsityöllä samalla eroosiota ehkäisten, ja viinit valmistetaan minimaalisella interventiolla terroiria korostaen.

Raimat

Raimatin viinitalon historia alkaa vuodesta 1914, jolloin Don Manuel Raventós aloitti viinitarhojen kehittämisen. Raimat on yksi Euroopan suurimmista viinitiloista, jonka tavoitteena on tulla yhdeksi Espanjan johtavista luomuviinin tuottajista CCPAE:n myöntämällä luomutuotannon sertifikaatilla. Tila on myös vahvasti sitoutunut kestävään kehitykseen.

Legaris

Legaris on yksi D.O. Ribera del Dueron merkittävimmistä viinitaloista. Talon viinit tulavat eripuolilta Ribera del Dueroa, ilmentäen alueen erilaisia mikroilmastoja sekä erityyppisiä maaperiä. Legarisin viinit ilmentävät hienosti yhtä Espanjan hienointa viinialuetta.

Tuottajan valikoima