Bonterra

Bonterran viinitilalla, Mendocinon laaksossa Kaliforniassa turha kiire unohtuu. Viinitilalla elämän annetaan soljua luonnon aikataulujen mukaisesti, myös viininviljelyssä. Luonnonmukaisuus onkin ollut tilan ohjenuora jo vuodesta 1987, jolloin ensimmäisten luomuviinien tuotanto käynnistyi. Sysäys tuli oman luomupuutarhan hedelmiä ja yrttejä maisteltaessa. Niiden puhtaat, tuoreet ja intensiiviset maut rohkaisivat myös rypäleiden luomutuotantoon. Vuosien kuluessa viinitilaa on kehitetty yhä monimuotoisempaan suuntaan, jossa maa, kasvit ja eläimet muodostavat tasapainoisen, kasvua edistävän kokonaisuuden. Mendocinon viinialuetta hallitsevat jyrkät kukkulat ja polveilevat laaksot, joissa myös Bonterran 378 hehtaaria viinitarhoja sijaitsee. Tilan jokaisessa viinissä kuvastuu luonnonmukaisesti kasvatettujen rypäleiden puhtaus ja viinintekijöiden taidokas osaaminen. Ei siis ihme, että Bonterran viinit ovat voittaneet useita palkintoja, mm. kultaa useammassa sarjassa San Francisco Chronicle viinikilpailussa.

Tuottajan valikoima