Om Interbrands

Interbrands är ett fullservice dryckeshus med allt från viner till starka alkoholdrycker.

Vi tror starkt på att framgångshistorier görs tillsammans. Samarbetet med våra huvudmän och kunder är hela vår verksamhets grundstomme, för det skapar en bas för en framgångsrik affärsverksamhet idag och för framtiden.

Vi utvecklar hela tiden vårt sortiment för att kunna erbjuda högklassiga alkoholdrycker i olika priskategorier. Vi är starkt engagerade till de produkter vi representerar och att hjälpa våra kunder att lyckas. Vi är alltid beredda att guida, skola och berätta mer om våra produkter.

Bekanta dig med våra producenter!

Oss

Glädje skall aldrig underskattas!

När vi jobbar med hela hjärtat och tillsammans, känns det nästan inte som jobb överhuvudtaget. Det är nämligen så att det finns två saker som förenar oss på Interbrands: en passion för vad vi gör och en glädje att betjäna just dig.

Vi vet att våra kunders situationer och behov kan förändras mycket snabbt, därför är även vi mycket smidiga i vårt handlande. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet, vårt kunnande och vårt produktsortiment.

Vårt team har en solid erfarenhet inom både restaurang- och detaljhandelsbranschen. Vår skara består av bland annat barmästare, sommelierer och kunniga på affärs sidan. Gärna erbjuder vi vårt specialistkunnande med planerande av vin- och matlistor, reklamkampanjer och företagsskolningar.

Vad ditt ärende än kan vara, är vi alltid glada när du tar kontakt.

Vårt team!

Produkter

Allt under samma tak.

Vi levererar vin och starka alkoholdrycker till både restaurangförsäljning och Alkos sortiment. Vi letar ständigt viner som passar den finska konsumentens smak och som även är kvalitativt och prismässigt konkurrenskraftiga på den finska marknaden. Producenterna representeras av både den gamla världens ansedda vintillverknings traditioner och den nya världens internationella och modernare stil.

När det kommer till starka alkoholdrycker erbjuder vi ansedda inhemska och utländska producenters brands. Strävan är att alltid erbjuda ett intressant och inspirerande sortiment för både barmästaren och whiskey entusiasten.

Bekanta dig med vårt produktsortiment!