Yöllä poimittu aarre
Kuuman kasvukauden aromaattisiksi rikastamat luomurypäleet poimitaan viileään yöaikaan, ja poimittuja rypäleitä käytetään kuorineen terästankeissa 10 päivää. Sen jälkeen viiniä kypsytetään amerikkalaisissa tammitynnyreissä 14 kuukautta ja suurissa ranskalaisissa tammitynnyreissä puoli vuotta.
Viinissä on runsas suutuntuma ja tasapainoiset tanniinit. Maku miellyttävän pyöreä ja kevyen tamminen, ja pitkä. Siinä aistii karhunmarjaa ja karpaloa. Se on hyvä valinta esimerkiksi grillilihalle ja tummalihaisille padoille, koville juustoille ja paahdetuille kasviksille.
Kirkkaan rubiininpunainen
Luumujen, mustaherukkojen ja kuivattujen hedelmien ja mausteiden aromeita
Viinissä on runsas suutuntuma ja tasapainoiset tanniinit. Maku miellyttävän pyöreä ja kevyen tamminen, ja pitkä. Siinä aistii karhunmarjaa ja karpaloa.
Hyvä valinta esimerkiksi grillilihalle ja tummalihaisille padoille, koville juustoille ja paahdetuille kasviksille.