Luomucava yhdeltä Espanjan ensimmäisistä cavan tuottajista
Luomukuohuvaa Espanjasta! Kuiva, mutta raikkaan hapokas Mont-Ferrant Americano Organic Cava Brut Nature on oiva valinta kun pöytään katetaan kepeitä ruokia tai aikeissa on nostaa juhlamalja jos toinenkin!
Agustí Vilaret perusti Mont-Ferrant kuohuviinitalon vuonna 1865. Näihin aikoihin espanjalaisille oli hyvin tavanomaista lähteä merten yli Amerikkaan tienamaan elantonsa. Hän palasi Espanjaan 45 vuotiaana, jolloin hän myös sai lempinimensä matkustelunsa vuoksi: "L’Amercano".
Valmistetaan perinteisellä menetelmällä ja kypsyy kellarissa vähintään yhdeksän kuukauden ajan
Heleän vaaleankeltainen
Sitruksinen, savuinen ja mineraalinen
Raikkaita vaaleita hedelmiä, kuiva, hapokas, sitruksinen, mineraalinen, kevyen omenainen
Sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta myös erilaisille ruoille loistokumppani: risotot, merenelävät, ankka, kala, savustetut ruoat.