Monipuolinen ruokarosee
Monipuolinen ruokarosee on elegantti ja sitruksisen raikas punaisten marjojen sävyttämä viini. Kaunis pari monenlaisille ruoille.
Rypäleet viiniin on kerätty yön viileinä tunteina, jotta vältytään hapettumiselta ja säilytetään rypäleen primääriaromi. Viinimöön saapuvat tertut putsataan ja viilennetään 10 °C ennen hellävarovaista puristusta. Tämä roseeviini on tehty vain ensimmäisestä viinimehusta, joka on kaikkein elegantein, raikkain ja aromikkain. Se käytetään 14 °C, jotta kaikkien viiniin käytettyjen rypäleiden omat aromit säilyvät.
Kirkas, haalean vaaleanpunainen
Kompleksinen ja elegantti. Herkkiä punaisten marjojen (vadelmia ja mansikkaa) aromeita ja sitruksista raikkautta,
Uniikki viini, joka huokuu herkkyyttä ja raikkautta. Erinomainen hapokkuus ja hedelmäisyys.
Erinomainen ruokaviini löytää parinsa monenlaisista ruoista. Erilaiset tapakset, tonnikala, lohi ja sardiinit ovat upeita pareja viinin kanssa. Kokeile viiniä myös pastan, pizzan tai riisiruokien kaverina. Myös kasvisruoat ja kanaruoat sopivat viinin pariksi.