Raikas ja eloisa kuohuviini merenelävien kumppaniksi
Rypäleet viiniin on poimittu Rioja Altan alueelta 550 metrin korkeudessa olevilta tarhoilta. Atlantin läheisyys vaikuttaa kuohuviinin makumaailmaan. Tasapainoa haetaan kypsien hedelmien aromeista sekä Garnachan raikkaudesta. Oikean tasapainon löytämisessä, sadonkorjuun ajalla on suuri merkitys. Sato korjataan varovasti käsin aamun viileillä tunneilla, minkä jälkeen rypäleet puristetaan hellävaroen. Tavoitteena on, että viiniin tulee mahdollisimman vähän väriä puristuksesta. Kuohuva valmistetaan perinteisesti: 24 kuukautta kypsytys pullossa sakkansa päällä.
Kultaisen keltainen
Intensiivinen ja raikas. Punaisten ja vaaleiden hedelmien aromeja, sitruksisuutta ja hiven mausteita.
Raikas ja helposti juotava, hyvin tasapainoinen. Eloisa ja harmoninen.
Sushi, grillattu kala, merenelävät, juustot ovat tämän kuohuvan kavereita.