Valmistus
Viiniin käytetyt rypäleet tulevat eri tarhoilta, jotka korjataan ja vinifioidaan erikseen. Näin Raimatilla pidetään yllä tasalaatuisuutta, samalla hyödyntäen paremmin jokaisen viinitarhan, terroirin ja mikroilmaston omalaatuisuutta. Kaikki blendiin käytetyt viinit on valmistettu huomioiden niiden ominaisuudet viininvalmistuksessa. Vuoden kypsymisen jälkeen cava uudelleen korkitetaan.
Väri
Kirkkaan keltainen, vihreitä sävyjä.
Tuoksu
Raikkaan sitruksinen, hunajaa, saksanpähkinää, mantelipuuta ja omenaa.
Maku
Chardonnay-rypäle varmistaa viinin hienot kuplat ja kultaisen sävyn. Eloisa, pehmeä ja erinomainen rakenne.
Ruokasuositus
Cava sopii monenlaisten ruokien kumppaniksi, mutta kannattaa suosia yksinkeraisia makuja ilman runsasta mausteisuutta ja savuisuutta. Alkupalojen, merenelävien ja kalojen pariksi, myös vaalea liha, pastat, salaatit.
- Tuottaja
-
Raventos Codorniu
- Maa
-
Espanja
- Appellaatio
-
DO Cava
- Rypälelajike
-
Chardonnay, Xarel-lo
- Alkoholipitoisuus
-
11,50 %
- Sokeripitoisuus
-
3,00 g/l
- Happopitoisuus
-
5,40 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Alko, Ravintolamyynti
- Tuote Alkossa
-
Raimat Cava Brut Nature Organic