Juoma, joka on kuin itse Malagan aurinko!
Juoma, joka on kuin itse Malagan aurinko: lämmin ja rentouttava, makean paahteinen ja vivahteikas!
Sol de Málaga on sekoitettu alueen kahdesta makeasta rypälelajikkeesta, joiden annetaan kypsyä köynnöksissä kunnes niiden sokeripitoisuus nousee 300 g/l. Ennen terästankeissa tapahtuvaa käymistä rypäleitä kuivatetaan auringossa, jotta niiden makeus ja aromikkuus tiivistyisivät entuudestaan. Käyminen keskeytetään väkevöimällä viini rypälebrandyllä lopulliseen vahvuuteensa, minkä jälkeen sitä kypsytetään tynnyreissä 6 kuukauden ajan ennen pullotusta.
Tummanruskea
Aromikas, rusinainen tuoksu
Makea, hedelmäinen, paahteinen, runsaan rusinainen
Nauti hyvin viilennettynä (6-8 Celcius-astetta) sellaisenaan tai makeiden jälkiruokien, jäätelöiden ja leivonnaisten kera