Villa Huesgen perustettiin vuonna 1735, ja sitä johtaa nykyään Ado Huesgen 8. sukupolvessa. Talon viinit ovat lajikkeille ja alueelle tyypillisiä, rypäleet kasvavat Moselin viehättävillä ja jyrkillä rinteillä. Viinit valmistetaan taidolla ja luontoa kunnioittaen, niistä huokuu rakkaus Moseliin ja kunnioitus luontoa kohtaan sekä intohimoinen suhtautuminen viinintekoon.
Rypäleet kasvavat Enkircher Steffensberg "Grand Cru" luokitellulla tarhalla. Viinitarha sijaitsee jyrkällä etelärinteellä, joka takaa köynnöksille runsaan auringonpaisteen. Maaperä on syvä ja koostuu osin punaisesta ja harmaasta liuskekivestä, joka antaa viinille sen elegantin ja hyvän rakenteen.
Rypäleet poimitaan käsin. Alkoholikäyminen tapahtuu spontaanisti suurissa 2000 litran Stockinger tammitynnyreissä.
Kirkkaan keltainen vihreällä vivahteella.
Tuoksu on aukeaa hitaasti, siitä löytyy kypsiä hedelmiä kuten aprikoosia, keltaista luumua ja persikkaa. Taustalla tuntuu aromaattisten yrttien ja sitruunankuorien aromeja.
Viini on raikkaan mineraalinen ja melko hedelmäinen. Hedelmäisyyttä ryhdittää miellyttävä hapokkuus ja aavistus suolaisuutta. Tasapainoinen viini pitkällä jälkimaulla.
Kevyet liharuuat, kalat ja äyriäiset sekä kovat juustot kuten Manchego ja Parmesan.