Villa Huesgen perustettiin vuonna 1735, ja sitä johtaa nykyään Ado Huesgen 8. sukupolvessa. Talon viinit ovat lajikkeille ja alueelle tyypillisiä, rypäleet kasvavat Moselin viehättävillä ja jyrkillä rinteillä. Viinit valmistetaan taidolla ja luontoa kunnioittaen, niistä huokuu rakkaus Moseliin ja kunnioitus luontoa kohtaan sekä intohimoinen suhtautuminen viinintekoon.
Rypäleet poimitaan käsin Moselin jyrkiltä liuskepitoisilta rinteiltä. Päivä ja yö lämpötilojen suuri vaihtelu ja alueen mikroilmasto antaa viinille sen tunnistettavan aromikkuuden. Köynnökset ovat 10-15 vuoden ikäisiä.
Viini käy lämpökontrolloiduissa terästankeissa.
Kirkkaan keltainen vihreällä vivahteella.
Tuoksussa on sitruksen aromeja sekä mehukkaita hedelmiä, kuten kypsää omenaa ja aprikoosia.
Maku on tasapainoinen ja sitä tukee raikas hapokkuus, elegantti hedelmäisyys ja hillitty mineraalisuus.
Kala ja äyriäisruuat.