Vaalea rommi hedelmäisiin ja kevyisiin cocktaileihin
Angosturan Reserva-rommi kypsyy tynnyreissä vähintään kolmen vuoden ajan. Sen jälkeen rommi käy läpi hiilisuodatusprosessin, jonka ansiosta siitä katoaa kaikki tynnyrikypsytysvaiheessa siihen tarttunut väri. Lopputuloksena on rikas ja pehmeä rommi, jonka mausta löytyy trooppista hedelmää, kookosta sekä ripaus vaniljaa.
Rommi kypsyy tynnyreissä vähintään kolmen vuoden ajan. Sen jälkeen rommi käy läpi hiilisuodatusprosessin, jonka ansiosta siitä katoaa kaikki tynnyrikypsytysvaiheessa siihen tarttunut väri.
Kirkas, läpinäkyvä
Kypsää banaania, eksoottisia hedelmiä
Kuiva, kookosta, melassia ja hieman omenaa. Jälkimaussa mausteisuutta ja hivenen poltettua karamellia
Sopii hedelmäisten ja kevyiden cocktailien ainesosaksi.