Lämmin ja kotoisan makuinen grappa
Lämmin ja kotoisan makuinen grappa Tommasin kuuluisalta viinitalolta Italiasta
Grappan valmistus on tarkoin säädettyä. Valkoviiniä valmistettaessa yleensä puristetaan rypäleet ennen käymisprosessin alkua. Punaviinejä valmistettaessa taas annetaan rypäleiden käydä, jotta kuorista saataisiin otettua talteen väri- ja makuaineita. Tämän jälkeen rypäleet puristetaan ja erotetaan mäski rypälemehusta. Mäski on tärkeä raaka-aine grappan valmistuksessa. Usein monimutkaisen tislausprosessin jälkeen grappa on valmista juotavaksi. Italian lain mukaan sitä tulee kuitenkin säilyttää pullossa puoli vuotta. Grappaa voidaan myös säilyttää eri puulajeista valmistetuissa tynnyreistä, jolloin se saa sekä väriä että makuja. Tommasi Grappa di Amarone on vanhentunut pienissä tammitynnyreissä 2 vuotta.
Kellanpunainen väri
Todella elegantti, hieman rusinainen
Lämmin, pehmeä ja täyteläinen