Makea valpolicella jälkiruokien kumppaniksi
Punainen, makea valpolicella on mitä ihanin suklaakakkujen ja leivosten kumppani! Hurmaa myös sellaisenaan.
Rypäleet poimitaan Fioraton tarhalta Valpolicella Classicon aluella. Makean viinin valmistus noudattaa pitkiä perinteitä, jossa rypäleiden annetaan kuivua n. 5kk ennen hellää puristusta ja alkoholikäymistä, joka keskeytetään halutussa vaiheessa luonnollisen makeuden säilyttämiseksi. Viiniä kypsytetään suurissa 5 hehtolitran tynnyreissä vuoden ajan ennen pullotusta.
Kirkkaan rubiininpunainen
Säilöttyä kirsikkaa, mustikkahilloa ja karhunvatukkaa sekä viikunaa
Makea, suoraviivaisen hedelmäinen, keskihapokas, keskitanniininen, hieman mausteinen, silkkinen ja rikas
Kuivakakut ja keksit, suklaaleivokset, maustetut juustot, sellaisenaan jälkiruoan asemasta