Maailmanlaajuisesti tunnettu vermutti
Punt e Mes -vermutti hurmaa täydellisellä tasapainollaan makeaa ja katkeraa. Tarina kertoo, kuinka huhtikuussa 1870 pörssimeklari kävi vilkasta keskustelua kollegoidensa kanssa Carpano-viinikaupassa osakekurssien noususta. Kurssit olivat sinä päivänä nousseet puolitoista pistettä, ja tilatessaan tavallisen Carpano-vermuttinsa hän pyysi baarimestaria lisäämään siihen puoli annosta katkeroa – paikallisesti ilmaisten: "Punt e Mes". Näin syntyi ikoninen juoma, joka on tänä päivänä suosittu aperitiivi ja cocktailien ainesosa.
Punt e Mes on viinipohjainen aperitiivi, joka on maustettu muun muassa koiruoholla ja kiinapuun kuorella.
Syvän punaruskea
Mausteinen, voimakas ja runsas: portviinimäisiä aromeja maustavat yrtit, fenkolin siemenet ja toffee.
Makea, tasapainoinen, lämmin, pehmeän lääkeyrttinen, pitkä.
Nautitaan sellaisenaan jääpalan kera tai cocktailien ainesosana.