Hedelmäisen raikas valkoviini kuuluisalta El Cotolta
Hedelmäisen raikas valkoviini kuuluisalta El Cotolta, joka on Espanjan suosituin Rioja-viinien tuottaja. Erinomainen ruokaviini muun muassa keskitäyteläisille kasvis- ja kalaruoille.
Rioja Altasta ja Finca Carboneran 840m korkeudessa sijaitsevalta tarhalta kerätyt rypäleet viilennetään ja suojellaan jo tarhalla hapelta suojakaasua käyttäen. Pneumaattisen puristuksen jälkeen sakan annetaan laskeutua tankin pohjalle painovoiman vaikutuksesta, ja tämä toistetaan uudessa tankissa tarpeen mukaan. Koko viininvalmistusprosessi suoritetaan lämpökontrolloidusti minimoiden hapen läsnäolo, suojellen näin herkkiä valkoisten hedelmien aromeja.
Vaalean keltainen
Vaaleat hedelmät, sitruuna
Kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen
Kalat niin paistettuna kuin leivitettynäkin, aromaattiset kasvisruoat, erityisesti parsa. Hyvin viilennettynä (7-8 astetta)