Carpanon erinomainen kuiva vermutti on Carpano-tuoteperheen uusin tulokas ja samalla ensimmäinen vermutti sitten vuoden 1786.
Carpano Dry -vermutissa on kuivempi maku ja vähemmän sokeria kuin muissa vermuteissa. Carpano-tuoteperheen vermuteissa käytetty koiruoho kasvaa Italiassa ja se kerätään saastumattomilta vuoristoalueilta. Koiruohon kasvattaminen näillä alueilla on haastellisempaa, mikä tekee siitä yhdessä sen suosion kanssa arvokkaan raaka-aineen. Yksi erityisistä Carpano Dry -vermutin valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista on Kreetanmeirami (Dittany of Crete), joka on Kreetan saarelta peräisin oleva kasvi, joka antaa tuotteelle baarimestareiden arvostaman tyypillisen aromikkuuden.
Tuote pohjautuu perinteiseen reseptiin, jota on täydennetty Fratelli Branca Distillerien lähes 200 vuoden ajan rakennetulla ammattitaidolla ja huolella valituilla raaka-aineilla.
Kirkas
Tasapainoinen tuoksu, jossa sokeroitua hedelmää, mausteita, korianteria, suitsukkeita ja sitruunan eteeristä öljyä
Alussa vermutille tyypillinen viinin maku, jota seuraa raikas sitrushedelmäinen ja viheromainen jälkimaku