Tämä samppanja on ainutlaatuinen haute oenologie, eli kellarimestarin ”korkeamman viininteon”, taidonnäyte. Valmistusprosessi on kestänyt yli 20 vuotta, lopputulos on ajan, tieto-taidon ja vision harmoninen sekoitus. Samppanja on valmistettu valikoiduista seitsemästä vuosikerrasta, joista jokainen on omanlaisensa. Moët & Chandon talon ensimmäinen brut nature samppanja.
Seitsemän vuoden viinien sekoitus. Kaikki alkaa raikkaasta 2013 vuosikerrasta, joka on ikääntynyt terästankeissa. Sitä täydentää 2012, 2010, 2008, 2006 ja 2000 vuoden vuosikerrat, jotka ovat olleet tammitynnyreissä. Viimeisen silauksen tuo vuoden 2004 samppanja, joka kypsyi hiivasakoilla 9 vuotta. Blendattu 2014, jonka jälkeen samppanja kehittyy sakkojen päällä 8 vuotta. Uudelleen korkitettu 2022.
Kirkkaan keltainen
Tuoksussa lakritsinjuurta, mokkaa ja paahtoleipää, sekä vivahteita tuoreesta hasselpähkinästä, vaniljasta sekä kuivatuista viikunoista ja keltaluumusta.
Kuiva, aromikas, raikas. Maussa tuntuu hentoa tammen tuomaa paahteisuutta ja syvyyttä, sekä sitruskuorien karvaampia aromeja. Pehmeä ja herkkä kokonaisuus, jonka jälkimaussa aavistus savuisuutta ja lakritsia.