Paikalliset uskovat, että Valpolicella Classico kertoo alueen aitoa tarinaa. Valpolicellan viinien valmistus vaatii viinintekijältä taitoa valita paikalliset laijkkeet, joista valmistaa oman talon tyylinen viini. Tommasin perhe on alusta alkaen ollut sitä mieltä, että Rafaèl- tarha Monte Masualla tuottaa parhaat Valpolicella Superiore rypäleet. Blendi vaihtelee vuosikerroittain, mutta rypäleet ovat aina Corvina, Rondinella ja Molinara.
Vinous 91/100 PT.Wine Spectator 90/100 PT.Le Guide dell’Espresso 94/100 PT.Falstaff 90/100 PT.
Rypäleet ovat peräisin Monte Masuan Rafaèl- viinitarhalta. Tarha oli Tommasin ensimmäinen oma tarha.
Viini kypsyy Slavonialaisissa 65 hehtolitran tynnyreissä 15 kuukautta.
Rubiininpunainen
Viinin hienostuneessa ja intensiivisessä tuoksussa on kukkaisia ja hedelmäisiä vivahteita, sekä kypsien kirsikoiden aromeja.
Viini on pehmeä ja viehättävä. Se on raikas, kevyt ja hienostunut.
Viini on monikäyttöinen ja se sopii erinomaisesti pastaruoille, liharuoille ja kypsytetyille juustoille. Kokeile viiniä myös mausteisten aasialaisten ruokien seuraksi.