Ainutlaatuinen Barolo!
Barolo Undicicomuni on ArnaldoRiveran lippulaiva viini, sen valmistaminen on taidonnäyte johon tarvitaan jokaisen Barolon alueen rypäleitä. Tätä viiniä valmistetaan vain erityisen hyvin vuosina ja saatavuus on rajallinen.
Tämän viinin rypäleet valikoidaan kaikilta 11 Barolon alueelta. Nimi ”undici comuni”, viinin nimi juontuu siitä. Tarhojen maaperä on monipuolinen ja kullakin alueella hieman erilainen.
Rypäleet poimitaan käsin. Käyminen tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa, noin kolmessa viikossa. Malolaktinen käyminen tapahtuu spontaanisti suurissa tynnyreissä, joissa viini kehittyy 26 kuukautta. Sen jälkeen se siirretään kuudeksi kuukaudeksi sementtitankkeihin.
Rubiininpunainen
Tuoksu on voimakas, siitä erottuu kirsikkaa, mausteita, setripuuta ja nahkaisia aromeja.
Viini on elegantti ja maku moniulotteinen, siitä tunnistaa vadelmaa, viikunaa, kanelia ja tähtianista. Tanniinit ovat tuntuvat.
Lihaisat pasta-annokset, kypsät juustot. Naudan filee ja riistaruuat.