Ainutlaatuinen Barolo!
Barolo Undicicomuni on ArnaldoRiveran tärkein viini, sen valmistaminen on taidonnäyte ja lopputulos on uniikki ja kompleksinen viini.
Tämän viinin rypäleet valikoidaan kaikilta 11 Barolon alueelta. Nimi ”undici comuni”, eli yksitoista aluetta tulee siitä. Maaperä on pääasiassa kalkkipitoista savimaata.
Rypäleet poimitaan käsin. Käyminen tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa, noin kolmessa viikossa. Malolaktinen käyminen tapahtuu spontaanisti suurissa tynnyreissä, joissa viini kehittyy 26 kuukautta. Sen jälkeen se siirretään kuudeksi kuukaudeksi sementtitankkeihin.
Rubiininpunainen
Tuoksu on voimakas, siitä erottuu kirsikkaa, mausteita, setripuuta ja nahkaisia aromeja.
Viini on elegantti ja maku moniulotteinen, siitä tunnistaa vadelmaa, viikunaa, kanelia ja tähtianista. Tanniinit ovat tuntuvat.
Lihaisat pasta-annokset, kypsät juustot. Naudan filee ja riistaruuat.