Punamarjainen ja elegantti luomu-Nebbiolo
Luomu Nebbiolo on kauniisti kehittynyt, punamarjainen ja elegantti viini liha- ja pastaruoille.
Rypäleet ovat peräisin La Morran, Verdunon ja Roddin alueilta luomu tarhoilta. Kalkkikivipitoinen maaperä savipohjalla.
Rypäleet kerätään käsin ja tarkoin valikoiden. Viini kävi läpi malolaktisen käymisen ja kypsyi 12 kuukautta tammitynnyreissä.
Rubiininpunainen
Tuoksu on kehittynyt ja siitä voi havaita hapankirsikkaa, kypsää karpaloa, seetripuun ja yrttien aromeja.
Viini on keskitäyteläinen ja keskitanniininen, maku seuraa tyylikkäästi tuoksun hedelmäisiä aromeja. Jälkimaku on hennon marjaisia ja paahteisen nahkainen.
Pastaruoat (liha ja sieni erityisesti), vaalea liha, punainen liha, riista, keskitäyteläiset juustot.