Terrazas de los Andes Malbec

Hienostuneen aromaattinen, hedelmäinen ja moniulotteinen

Juusto
Lammas
Nauta
Riista

Korkean ilmanalan tasapainoinen ja moniulotteinen Malbec. Terrazas de los Andesin erityispiirteenä on löytää jokaiselle lajikkeelle täydellinen kasvukorkeus sekä maaperä.

 

Kasvuympäristö

100% Malbec neljältä tarhalta: Paraje Altamira 1100m, Eugenio Busto 1020m, Gualtallary 1620m ja Las Compuertas 1070m.

Valmistus

Rypäleet poimitaan viinitarhoilta ja palstoilta kun ne ovat parhaimmillaan. Eri alueiden rypäleet vinifioidaan erikseen, jotta valittu valmistusmenetelmä olisi optimaalinen. Monen eri Malbec -viinin yhdistäminen takaa viinin moniulotteisuuden ja elegantin aromikkuuden. Viini kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä 12-14 kuukautta ja pullossa vielä vähintään kuusi kuukautta.

Väri

Intensiivisen tummanpunainen violetein vivahtein.

Tuoksu

Hienostuneen aromaattinen, hedelmäinen ja moniulotteinen punaviini, joka tulvii makeiden tummien marjojen, mausteiden, orvokkien, kirsikoiden, luumujen ja tumman suklaan aromeja.

Maku

Maku on hienostunut ja tasapainoinen, leveä suutuntuma ja eläväinen hapokkuus jota seuraa miellyttävä raikkaus ja mehukkuus. Täsmällinen ja pitkä jälkimaku.

Ruokasuositus

Sopii erinomaisesti punaiselle lihalle ja riistalle, erityisen hyvä erilaisten grilliruokien kanssa. Kovat juustot ja tomaattiset pastat ovat myös oivallisia kumppaneita.

Tuottaja
Terrazas de los Andes
Maa
Argentiina
Alue
Mendoza
Appellaatio
Mendoza
Rypälelajike
Malbec 100%
Alkoholipitoisuus
14,00 %
Sokeripitoisuus
2,00 g/l
Happopitoisuus
5,40 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Terrazas de los Andes Malbec