Viski on kypsynyt bourbon- ja Ruby Port -tynnyreissä
Quinta Rubanin makumaailma on kuin matka villiin aarniometsään, jossa voi tapahtua mitä tahansa.
Viskiä on kypsytetty ensin amerikkalaisissa ex-bourbontynnyreissä 10 vuotta ja sen jälkeen Ruby Port -tynnyreissä neljä vuotta, mikä tuo Quinta Rubaniin tummia sävyjä ja viinillisyyttä.
Tumman kullan värinen, punertavalla häivähdyksellä
Tuoksussa on tumman minttusuklaan ja appelsiinin tuntua. joita täydentää santelipuun, saksanpähkinä pippuri ja muskottipähkinä.
Maussa tuntuu alkuun tumma minttusuklaa ja saksanpähkinä. Aromimaailma täydentyy ruusujen, turkkilaisten makeisten ja appelsiinien mauilla. Jälkimaku on kestävä ja silkkinen, jättäen suuhun pitkäksi aikaa miellyttävän minttusuklaan ja appelsiinin maun.