Raikas, täyteläinen ja viinillinen roseesamppanja
Veuve Clicquot kehitti ensimmäisenä talona Champagnessa blendatun roséen vuonna 1818. Tänä päivänä suurin osa Rosé samppanjoista valmistetaan tällä kyseisellä menetelmällä, missä valkoviiniin sekoitetaan punaviiniä.
Veuve Clicquot Roséessa on 20% Bouzyn alueen Pinot Noirista valmistettua punaviiniä ja se kypsyy kellarissa kolme vuotta.
Kirkas kuparisen punertava.
Veuve Clicquot Rosé on raikas ja täyteläinen. Tuoksusta erottuu mansikan, kirsikan ja mustaherukoiden sekä manteleiden ja keksien aromeja
Veuve Cicquot Roséessa korostuu herkullisten punaisten hedelmien maku. Talon tyylille ominaisesti tästäkin samppanjasta löytyy lempeää paahteisuutta, joka tulee esiin leivonnaisten aromeina.