Samppanja omassa sarjassaan.
Veuve Clicquot talon kolmas Extra Brut Extra Old vangitsee talon tyylin ja esittelee talon laajaa reserviviinikirjastoa parhaimmillaan. Neljäs versio on valmistettu vuosien 1996, 2008, 2010, 2012, 2013 ja 2014 reserviviineistä.
Samppanja on valmistettu kokonaan talon kellareiden reserviviineistä. Viinit ovat saaneet kypsyä hiivasakkansa päällä terästankeissa vähintään kaksi vuotta ennen blendausta ja kolmen vuoden pullokypsytystä. Dosage on hyvin maltillinen 3 g/L.
Samppanja on väriltään kullankeltaista ja kuplat ovat pieniä.
Tuoksussa on erittäin aromaattinen, alkuun siinä on valkoisia kukkia ja akaasiaa, auetessaan siinä voi havaita valkoisten hedelmien ja sitruksen aromeja.
Samppanja on erittäin kuiva, raikas ja moniulotteinen. Maussa on runsaasti vaaleiden hedelmien, leivän ja sitrushedelmien aromeja. Viini tekee vaikutuksen tasapainoisuudellaan ja erityisyydellään. Silkkinen samppanja jonka jälkimaku on pitkä ja lupaava.
Extra Brut Extra Old samppanja sopii erityisen hyvin merenelävien sekä tuoreiden ja raikkaiden salaattien seuraan.