Tasapainoinen, vivahteikas ja moniulotteinen
Toron alue on yksi Espanjan vanhimpia viinialueita ja se jopa säästyi viinikirvalta maaperän suuren hiekkapitoisuuden ansiosta. Ilmasto on ankara ja köynnökset joutuvat kestämään rankkoja oloja. Tämä näkyy alueen viineissä voimakkuutena ja täyteläisyytenä.
Viini on valmistettu 30–50-vuotiaissa köynnöksissä kasvaneista rypäleistä. Viiniä kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan. Tynnyrikypsytyksen aikana viini siirretään tynnyristä toiseen 4 kuukauden välein.
Tumman kirsikan värinen
Termesin tuoksussa huumaa tummat hedelmät ja miellyttävä mausteisuus.
Viini on moniulotteinen ja tasapainoinen. Mustien hedelmien aromeja täydentää makeat mausteet kuten kaneli, timjami ja eukalyptus. Lisäksi maussa taustalla hieman toffeeta ja kaakaota. Lempeät tanniinit sekä sopiva hapokkuus tekee viinistä luonteikkaan, raikkaan ja elegantin.
Termes sopii monipuolisesti liharuokien kanssa nautittavaksi. Yksinkertaisimmillaan sen kanssa voi tarjoilla ilmakuivattua kinkkua ja juustoja.