Tasapainoinen, vivahteikas ja moniulotteinen Toron helmi.
Toron alue on yksi Espanjan vanhimpia viinialueita ja se jopa säästyi viinikirvalta maaperän suuren hiekkapitoisuuden ansiosta. Ilmasto on ankara ja köynnökset joutuvat kestämään rankkoja oloja. Tämä näkyy alueen viineissä voimakkuutena ja täyteläisyytenä. Tinta de Toro (Tempranillo) on sopeutunut alueelle ja on erilainen kuin esimerkiksi Riojassa. Torossa lajike tuottaa hyvin voimakkaita viinejä niin tanniiniensa kuin aromiensakin puolesta.
Rypäleet valikoidaan tarkoin ja poimitaan käsin 30–50-vuotiaista köynnöksistä. Köynnöksiä ei ole tuettu, vaan ne kasvavat vapaasti, muodostaen matalia puskamaisia kasvustoja.
Viini kypsyi ranskalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan. Tynnyrikypsytyksen aikana viini siirretään tynnyristä toiseen 4 kuukauden välein. Tynnyreistä 20 % on uusia ja 80 % toisen täytön.
Tumman kirsikanpunainen
Intensiivisen tuoksun aromeissa on tummia hedelmiä, mausteita ja tupakanlehteä. Viinin auetessa tuoksusta voi löytää myös eukalyptusta ja aromaattisia yrttejä, jotka tuovat syvyyttä ja monivivahteisuutta.
Viini on moniulotteinen ja tasapainoinen. Mausta erottuu punaisia hedelmiä, kanelia ja mentolia. Tanniinit ovat pehmeät ja lempeät. Viinin raikas hapokkuus antaa pitkän jälkimaun. Kypsyy upeasti 5-7 vuotta.
Termes sopii monipuolisesti liharuokien kanssa nautittavaksi. Yksinkertaisimmillaan sen kanssa voi tarjoilla ilmakuivattua kinkkua ja juustoja.