Italian vanhimman kuohuviinituottajan Gancian Rosé Prosecco on saapunut Suomeen!
Italian vanhin kuohuviinituottaja Gancia on tuonut Suomen markkinoille trendikkään Rosé Proseccon näyttävässä pullossa! Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaivataan ruokaa seuralaiseksi, kannattaa tarjoilla kevyitä kalaruokia ja alkupaloja!
Gancian Prosecco Roséssa prosecolle ominaistuoksunsa antavaa Glera-lajiketta ryhdistää ja värjää 15% osuus Pinot Neroa. Rypälemehut on käytetty viineiksi viileissä terästankeissa hedelmäisiä aromeja vaalien, ja kuplakäyminen on tapahtunut niin ikään painetta sietävissä terästankeissa nk. Martinotti-menetelmällä. Valmiin roseeviinin on annettu levätä tankeissaan vähintään 60 päivän ajan ennen pullotustaan ja myyntiin laskuaan.
Sadonkorjuun jälkeen rypäleet puristetaan hellävaroen ja vinifioidaan kontrolloidussa 18°C:ssa. Viini valmistetaan Martinotti menetelmällä, jossa käyminen tapahtuu 15-18°C välillä. Näin saadaan säilytettyä Proseccon aromaattiset piirteet.
Kirkkaan roseen värinen
Raikas ja hedelmäinen, hiven punaista marjaa ja hentoa kukkaisuutta
Aromaattinen, raikas, herkkä ja miellyttävä kokonaisuus
Seurustelu, kevyet kalaruoat ja alkupalat