Rustiikkisen marjaisa kokonaisuus
Tumma ja kuiva Tempranillo kohtaa mielenkiintoisen Viognierin, tehden kokonaisuudesta toisaalta rustiikkisen ja toisaalta säkenöivän marjaisan.
Rypäleet ovat peräisin Ferguson Valleysta lounais Australiasta. Köynnökset kasvavat 200 metrissä merenpinnan yläpuolella. Tempranillot kerättin koneilla ja Viognierit käsin.
Käyminen perinteisissä terästankeissa. Tempranillosta valmistettu viini kypsyi 22 kuukautta ranskalaisissa käytetyissa tammitynnyreissä. Viognier kypsyi tynnyreissä hiivasakoilla ja se lisättiin Tempranillon joukkoon juuri ennen pullotusta.
Tummanpunainen
Tuoksu on runsas, siitä erottuu mansikoiden ja kypsien hedelmien aromeja.
Melko täyteläinen ja keskitanniininen. Maussa tuntuu tummien kirsikoiden, herukan ja karpalon aromeja sekä aavistus yrttejä ja lakritsia.
Espanjalaiset tapasruoat, kikherne tai chorizo padat