Piparmintun makuinen raikas yrttilikööri
1960-luvulta peräisin oleva raikas ja minttuinen Brancamenta on saanut makunsa Italian Piemontessa tuotetusta piparminttuöljystä. Juoma on valmistettu tarkoin valituista luonnollisista ja laadukkaista yrteistä ja mausteista ilman lisäaineita.
Brancamenta on Fernet-Brancan pohjaan valmistettu raikas yrttilikööri. Valmistusprosessin loppuvaiheessa Fernet-Brancan pohjaan lisätään piparminttuöljyä ja sokeria, sekä alkoholiprosenttia madalletaan vedellä – näin syntyy raikas piparminttuinen Brancamenta.
Tummanruskea
Keskitäyteläinen, lämmin, mentolinen, lääkeyrttinen
Piparminttuinen, raikas, silkkinen
Nautitaan joko sellaisenaan hyvin viilennettynä snapsina tai kuumien ja kylmien juomien ainesosana.