Piparmintun makuinen raikas yrttilikööri
Brancamenta on raikas, makea ja piparminttuinen likööri, jonka hienostunut aromi perustuu Pohjois-Italian Piemontessa tuotettuun, ainutlaatuiseen piparminttuöljyyn. Juoma on kehitetty vuonna 1965, ja se valmistetaan tarkoin valituista luonnollisista ja laadukkaista yrteistä ja mausteista ilman lisäaineita.
Brancamenta on Fernet-Brancan pohjaan valmistettu raikas yrttilikööri. Valmistusprosessin loppuvaiheessa Fernet-Brancan pohjaan lisätään piparminttuöljyä ja sokeria, sekä alkoholiprosenttia madalletaan vedellä – näin syntyy raikas piparminttuinen Brancamenta.
Tummanruskea
Keskitäyteläinen, lämmin, mentolinen, lääkeyrttinen
Piparminttuinen, raikas, silkkinen
Nautitaan joko sellaisenaan hyvin viilennettynä snapsina tai kuumien ja kylmien juomien ainesosana.