Valmistus
Hellävarovaisen puristuksen jälkeen rypälemehu viilennetään 10ºC, näin varmistutaan siitä, että alkuperäiset aromit säilyvät raikkaina. Tämän jälkeen viini käytetään kontrolloidussa lämpötilassa (16°C), prosessi kestää noin 2-3 viikkoa. Rypälemehut käytetään kaikki erikseen. Käymisen jälkeen rypälemehut sekoitetaan keskenään.
Väri
Oljenkeltainen vihreine heijastuksineen kuvastavat viinin raikkautta ja nuorekkuutta
Tuoksu
Kompleksinen, keltaisten hedelmien (persikka ja nektariini) ja vaaleiden hedelmien (päärynä ja melooni) aromeja. Chardonnay tuo viiniin sitruksisuutta, trooppisia aromeja ja raikkautta. Xarel-lo puolestaan tuo viiniin vaaleiden kukkien aromeja.
Maku
Nuorekas, raikas, tasapainoinen ja kermainen. Keltaisia hedelmiä, raikkaan sitruksinen, pitkä.
Ruokasuositus
Monipuolinen ruokaviini: tapakset (kalmari, perunatm merenelävät, salaatit jne.), kermaiset pastat ja riisiruoat, valkoinen kala ja äyriäiset.
- Tuottaja
-
Raventos Codorniu
- Maa
-
Espanja
- Alue
-
Catalonia
- Appellaatio
-
DO Costers del Segre
- Rypälelajike
-
Chardonnay, Xarel-lo, Albariño
- Alkoholipitoisuus
-
13,00 %
- Sokeripitoisuus
-
2,00 g/l
- Happopitoisuus
-
5,40 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Alko, Ravintolamyynti
- Tuote Alkossa
-
Vol d'Anima de Raimat Blanco Organic