Ylellinen portviini jälkiruoille tai sellaisenaan
Viiniin käytetyt rypäleet on käsinpoimittuja. Käyminen luonnonhiivoin 26-30ºC välillä. Kun haluttu makeusaste on saavutettu (yleensä noin 48 tunnissa) alkaa viinin väkevöittäminen. Kypsytys tammitynnyreissä.
Syvän oranssin-rusehtava väri
Monitahoinen aromi, jossa yhdistyvät niin karamelli, suklaapraliini, demerara sokeri kuin kahvi.
Suutuntuma on kermainen, ylellinen ja voimakas. Pitkä jälkimaku tarjoaa kerroksittain saksanpähkinän, säilykesitruunan ja hunajan aromeja, samalla voi maistaa teen ja tupakan aromeja.
Nautitaan aterian jälkeen jälkiruoakana. Sopii myös paritettavaksi monien jälkiruokien kanssa sekä juustojen. Tarjoile viini hieman viilennettynä ja nauti kuukauden kuluessa pullon avaamisesta.