Kyrö Distillery Company

Kuten moni muukin hyvä idea, sai ajatus Kyrö Distillery Companysta alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Pojat pohtivat, miksi ei voisi Suomessakin tislata ruisviskiä. Suomalaisethan kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin muu maailma ja ruisleipä valittiin viralliseksi kansallisruoaksikin. Siitä idea kehkeytyi nopeasti eteenpäin ja oivallinen paikka tislaamolle löytyi vanhasta osuusmeijeristä, Isostakyröstä. Pienen remontoinnin jälkeen pannut kuumenivat ensimmäisen kerran vuonna 2014. Tänä päivänä Kyrö Distillery on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut ruistislaamo, jonka tuotteita myydään jo lähes kolmessakymmenessä maassa. Ruis on vahvasti kaiken tekemisen keskiössä ja ruisviskin lisäksi tuoteportfoliossa on myös ruisginejä ja ruisbittereitä.

Tuottajan valikoima