Puolimakea ja erittäin raikas samppanja
Veuve Clicquot Demi-Sec on kenties klassisin Veuve Clicquot’n samppanjatalon samppanjoista. 1800-luvulta aina 1900-luvun alkupuolelle saakka puolimakeat samppanjat olivat hyvin suosittuja. Puolimakea mutta silti erittäin raikas Demi-Sec on erinomainen jälkiruokaviini.
Demi-Sec on valmistettu vähintään 50 eri viinistä, joista 30-45% on kellareissa kypsyneitä reserviviinejä. Samppanja kypsyy hiivasakkojen päällä 3 vuotta, antaen Demi-Secille silkkisen suutuntuman ja monipuolisen aromikkuuden.
Kullankeltainen.
Tuoksu on runsas ja makean hedelmäinen, lisäksi siitä löytyy briossia ja aavistus paahteisuutta.
Demi-Sec on puolimakea mutta raikas. Maku toistaa tasapainoisesti tuoksun aromeja.
Demi-Sec on parhaimmillaan tuoreiden leivonnaisten, hedelmien ja sinihomejuuston kanssa.