Sulje

Viña Maipo Gran Devociòn Carmenere Syrah

Mehevä, tumma viini, joka on malliesimerkki täyteläisestä ja silkkisestä Carmeneresta. Syrah tuo viiniin mausteisuutta ja rakenteikasta hapokkuutta.

Carmeneren hienot ominaisuudet kuten tiivis väri sekä kaakaon, makeiden mausteiden sekä maanläheiset aromit ovat vahvasti läsnä tässä tummassa ja mehevässä viinisä. 14 kuukauden tammitynnyrikypsytys tuo viiniin syvyyttä ja moniulotteisuutta

Valmistus: Kypsytys 14 kk ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä

Kasvuympäristö: DO Maule, Villa Alegre & Lourdes tarhat

Väri: Syvä rubiininpunainen

Tuoksu: Tumma, kypsän marjainen, mausteinen, maanläheinen

Maku: Moniulotteinen, täyteläinen ja mehevä makumaailma, jossa paljon tummia marjoja, mausteisuutta ja pehmeitä tanniineja

Ruokasuositus: Grillatut liharuoat, Riista. Pitkään haudutetut pataruoat

Käyttövinkki: Ruokapöytään liharuoille. Sopii erinomaisesti myös pitkään kypsytetyille juustoille.

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Chile
Tuotantoalue: DO Maule Valley
Tuottaja: Viña Maipo
Alkoholipitoisuus: 14.50
Sokeripitoisuus: 2.0 g/l
Happopitoisuus: 5,7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Carmenere, Syrah
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Viña Maipon viinitalo on saanut nimensä Maipon kylän mukaan, jonka asukkaat elävät viinistä. Viinintekijä Max Weinlaubin johdolla syntyy viinejä, joista me suomalaisetkin olemme oppineet suuresti pitämään.

Viña Maipon historia alkoi vuonna 1948 Concha y Toro’n ostaessa viinitalon ja sen myötä Maipon parhaan viinitarhan; Quinta de Maipon. Talo on niittänyt kansainvälistä mainetta tasaisen laadun ja modernin maun omaavien edullisten viinien sekä myös kriitikkojen ylistämien laatuviinien myötä. Viinintekijä Max Weinlaub on erityísen ihastunut Syrah-lajikkeeseen.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »