Sulje

Tommasi Lugana Le Fornaci

Tommasin 7 hehtaarin Le Fornaci-tarhan lugana ilmentää vanhaa vulkaanista maaperää

Vaaleankeltainen viini on tuoksultaan runsas ja valloittava: passionhedelmää, päärynää, mantelia sekä aavistus kreemiä. Suussa kuiva ja intensiivinen, keskihapokas ja keskitäyteläinen, miellyttävän tasapainoinen.

Valmistus: Seitsemän päivän viinikäyminen terästankeissa, jonka jälkeen viiden kuukauden kypsytys samoissa tankeissa ennen pullotusta

Väri: Vaalean keltainen

Tuoksu: Hedelmäinen, mantelinen

Maku: Kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen

Ruokasuositus: Kalat, kasviskeitot, vaaleat lihat sekä nuoret juustot. Antipastit, seurustelu.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: DOC Lugana
Tuottaja: Tommasi
Alkoholipitoisuus: 12.00 %
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Trebbiano di Lugana
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tommasin viinitila on perustettu vuonna 1902. Se sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico-alueen sydämessä. Isoisä Giacomon pieni viinitila on kasvanut vakaasti vuosien kuluessa ja nykyään Tommasi viljelee viiniä myös Veronan DOC-alueella, Trevison Proseccossa, Lombardian Oltrepò Pavesessa, Toscanan Montalcinossa ja Maremmassa sekä Apulian Manduriassa. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »