Sulje

Tommasi Bardolino Villa Fontana

Mutkaton, runsaan hapokas ja keskitäyteläinen bardolino on loistava ruokaviini, omiaan tomaattikastikkeille ja possulle!

Keskitäyteläinen rubiininpunainen väri ja nuoreks tuoksu: kirsikkaa, mansikkaa ja orvokkia. Suussa kuiva ja runsaan hapokas, suoraviivaisen hedelmäinen ja keskitäyteläinen, lopuksi häivähdys mantelia.

Valmistus: Villa Fontana sijaitsee Gardajärven läheisyydessä ja nauttii sen viilentävästä vaikutuksesta. Bardolinon nuorekas, suoraviivainen ja raikkaan marjainen tyyli syntyy käyttämällä rypälemehu kontrolloidussa lämpötilassa sekä viiden kuukauden levolla terästankeissa.

Väri: Keskitäyteläinen rubiininpunainen väri

Tuoksu: Kirsikkaa, mansikkaa ja orvokkia

Maku: Kuiva ja runsaan hapokas, suoraviivaisen hedelmäinen ja keskitäyteläinen, lopuksi häivähdys mantelia.

Ruokasuositus: Tomaattikastikkeet, vaalea liha ja nuoret juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: DOC Bardolino
Tuottaja: Tommasi
Alkoholipitoisuus: 12.00 %
Sokeripitoisuus: 5.0 g/l
Happopitoisuus: 4.2 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Corvina Veronese, Molinara, Rondinella
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tommasin viinitila on perustettu vuonna 1902. Se sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico-alueen sydämessä. Isoisä Giacomon pieni viinitila on kasvanut vakaasti vuosien kuluessa ja nykyään Tommasi viljelee viiniä myös Veronan DOC-alueella, Trevison Proseccossa, Lombardian Oltrepò Pavesessa, Toscanan Montalcinossa ja Maremmassa sekä Apulian Manduriassa. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »