Sulje

The Dalmore 18 YO Single Malt

Voimakas ja samalla pehmeä mausteinen oloroso sherry tynnyreissä 18 vuotta kypsytetty viski.

Dalmore 18 vuotta on ensin kypsynyt n. 15 vuotta amerikkalaisissa tammitynnyreissä jonka jälkeen se on jatkanut kypsymistään amerikkalaisissa tammitynnereissä sekä  Matusalem oloroso-tynnyreissä. Lopuksi nämä on sekoittettu keskenään tasapainoisen maun saavuttamiseksi.

Väri: Meripihkanruskea

Tuoksu: Tuoksussa on sitrusta, tammen sävyjä ja mallasta

Maku: Voimakas, pehmeä maku josta löytyy myös sitrusta ja mausteisuutta

Käyttövinkki: Sellaisenaan tai pienellä vesilisäyksellä, jolloin maut pääset parhaiten esiin

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Skotlanti
Tuottaja: Dalmore Distillery
Alkoholipitoisuus: 43.00%
Pullokoko: 0.7
Korkki: Luonnonkorkki
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

The Dalmore Distillery on vuonna 1839 perustettu viskitislaamo. Dalmoren tislaamo sijaitsee Highlandin alueella, Alnessin kylässä. Dalmoren viskit ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan maailmalla, pitkälti johtuen siitä että Master Distiller Richard Paterson valitsee haluamansa tynnyrit käsityönä. Dalmoren viskien erityispiirteenä on että ne ovat viimeistelty ainakin osittain Sherry-tynnyreissä. Dalmorella on luotettava kumppani Sherry-tynnyreiden suhteen sillä heidän yhteistyö Gonzalez Byassin sherry-talon kanssa on kestänyt jo yli 100 vuotta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »