Sulje

Terre di San Leonardo

Upea bordeaux-blendi Pohjois-Italian Adige-joen rannalta on ikääntymiskelpoinen, tyylikäs ja gastronominen viininvalmistuksen taidonnäyte!

Rubiininpunainen viini tuoksuu runsaan hedelmäiselle: luumua, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja kirsikkaa täydentää kevyt yrttisyys. Ikääntyessään kehittää nahan ja sikarilaatikon aromeja. Suussa kuiva ja hapokas, keskitäyteläinen ja kypsän tanniininen. Tiivis ja miellyttävän hapokas marjaisuus maistuu pitkään – erinomainen ruokaviini!

Valmistus: Rypäleet on kerätty käsin. Kypsytys 80 % isoissa slavonialaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta ja 20 % ranskalaisissa tammitynnyreissä 6 kuukautta. Lisäksi pullokypsytys vähintään 6 kk ennen myyntiin laskua.

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Luumu, mustaherukka, karhunvatukka, yrtit

Maku: Kuiva, hapokas, keskitäyteläinen kokonaisuus, jossa ryhdikkäät kypsät tanniinit

Ruokasuositus: Ruokapöydän klassikko: grillatut tummat ja vaaleat lihat, tomaattikastikkeet, tortellinit, pehmeät juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: IGT Vigneti delle Dolomiti
Tuottaja: Tenuta San Leonardo
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Happopitoisuus: 5.6 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Merlot
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tenuta San Leonardo sijaitsee 25’n hehtaarin viljelyalueella kauniin Adige-joen rannalla Trentinon alueella Italiassa. Viiniä on valmistettu tällä historiallisella alueella jo yli tuhat vuotta. Tenuta San Leonardon tila on ollut viimeiset 50 vuotta Carlo Guerrieri Gonzagan silmäterä ja tunnetaan upeista käsityöläisviineistään.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »