Sulje

Altano DOC Douro Organic

Symingtonin perheen laadukas luomupunaviini on valmistettu Douron laajimmilla luomutarhoilla kasvaneista perinteisistä rypälelajikkeista.

Tummanpunainen viini tuoksuu raikkaan aromikkaalta, yrttiseltä ja miellyttävän marjaisalta. Sen maku on melko täyteläinen, kirsikkainen, hieman mausteinen sekä kevyesti tammen ja pehmeiden tanniinien sävyttämä.

Valmistus: Viinin käyminen tapahtuu terästankeissa. Kypsytys 6 kk ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viini on myyntiin tullessaan jo valmista nautittavaksi, mutta kehittyy edelleen.

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Orvokki, luumu, kirsikka, pippuri, tammen paahteisuutta

Maku: Keskitäyteläinen, kuiva, raikkaan hapokas, keskitanniininen, miellyttävän marjaisa jälkimaku

Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini erilaisille liharuoille

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: DOC Douro
Tuottaja: Symington Family Estates
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Happopitoisuus: 5.0 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 437777
Rypäleet: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinto Cão.
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Symingtonin perhe on Douron laakson johtava viinintuottaja, joka on valmistanut portviiniä jo viiden sukupolven ajan. 26:n viinitilansa myötä Symingtonin perhe on alueen suurin viinitarhuri, ja tarhoista merkittävää osaa viljellään luonnonmukaisesti. Vuodesta 1999 alkaen Symington Family Estates on valmistanut tiloillaan myös laadukkaita pöytäviinejä alueen alkuperäisistä rypälelajikkeista. Altano-tuoteperhe kattaa nykyään viisi viiniä, mukaan lukien palkittu luomupunaviini Altano Organic.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »