Sulje

Sour Fisk Ice Pear

Kirpsakan päärynän makuinen shottijuoma, jossa häivähdys sitruunaa ja limeä!

Sour Fisk -liköörisarja on noussut suureen suosioon pohjoismaissa. Matala-alkoholinen Sour Fisk Ice Pear on kirpsakan päärynän makuinen shottijuoma, jossa häivähdys sitruunaa ja limeä.

Väri: Vaaleanvihreä

Tuoksu: Päärynäinen

Maku: Kirpeän päärynäinen

Käyttövinkki: Nauti sellaisenaan viilennettynä shottina tai kokeile drinkkinä: täytä lasi jäillä, sekoita Sour Fisk Ice Peariä, sitruunalimonadia ja koristele lopuksi mintunlehdellä!

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Tanska
Tuottaja: United Drinks
Alkoholipitoisuus: 15 %
Sokeripitoisuus: 210.0 g/l
Pullokoko: 0.7
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

United Drinks on tanskalainen perheyritys joka on keskittynyt tuottamaan korkealaatuisia shottijuomia. United Drinks perustettiin vuonna 1999 ja tuottajan ensimmäinen hittituote oli ”Fishshot” joka nousi ryminällä yhdeksi pohjoismaiden suosituimmaksi shottijuomaksi 2000-luvun alussa. Uusimman United Drinksin tuotemerkin ”Sour Fisk” shottien maussa yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla happamat ja makeat maut.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »