Sulje

Smart Dog hanapakkaus

Portugalin Alentejon lämmössä Syrah ja Trincadeira –rypäleet kehittävät runsaan sokeripitoisuuden ja runsaat tummanmarjaiset aromit. Pehmeätanniinisena viini sopii hyvin myös grillilihoille.

Intensiivisen rubiininpunainen viini tuoksuu rehevän marjaisalle. Luumua ja mustia marjoja sävyttää terhakka mausteisuus. Suussa pyöreän hedelmäinen, keskitäyteläinen keskitanniininen, kirsikkahilloinen, mehukas ja mausteinen.

Valmistus: Joao P. Ramoksen koira karkasi eräänä päivänä ja pitkän etsimisen jälkeen Ramos löysi koiransa kilometrien päästä. Koira tutki maata häntä heiluen ja kaivoi isoa kuoppaa. Ramos kiinnostui koiransa puuhista ja soraisesta maaperästä. Kuiva ja karhea maa osoittautui olevan mitä parhainta Syrah-rypäleen viljelemiseen. Näin alkoi tarina Smart Dog-viinistä.

Väri: Intensiivisen rubiininpunainen

Tuoksu: Luumua, kirsikkaa, mausteita

Maku: Pyöreän hedelmäinen, keskitäyteläinen, keskitanniininen, mehukas ja hilloinen

Makuprofiili: Mehevä ja hilloinen

Ruokasuositus: Grillatut ja paahdetut lihat, maustetut pataruoat

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: Vinho Regional Alentejano
Tuottaja: Jõao Portugal Ramos
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Sokeripitoisuus: 8.0 g/l
Happopitoisuus: 5.2 g/l
Pullokoko: 3
Alkon tuotenumero: 924758
Rypäleet: Syrah,Trincadeira
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

João Portugal Ramos aloitti enologian opiskelut Lissabonissa vuonna 1980. Valmistuttuaan hän konsultoi ja tutustui Portugalin eri tuottajiin ja tuotantoalueisiin. Vuonna 1990 hän istutti ensimmäiset omat 5 hehtaariaan Estremoziin, jossa hän on asunut vuodesta 1988. Sitemmin hän on saanut viineilleen niin kansallista kuin kansainvälistäkin tunnustusta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »