Sulje

Sarsfields Irish Cream

Täyteläisen kermainen likööri Irlantilaisviskistä

Valmistus: Sarsfields Irish Cream valmistetaan tuoreesta irlantilaisesta kermasta, korkealaatuisesta kolmeen kertaan tislatusta irlantilaisesta viskistä ja suklaasta. Maun viimeistelyyn käytetään eteläafrikkalaista vaniljaa.

Väri: Ruskehtavan kermanvärinen

Tuoksu: Makea, toffeemainen, hennosti viskiin vivahtava

Maku: Makea, pehmeä, täyteläisen kermainen, tyylikkäästi tumman suklaan ja viskin viimeistelemä

Käyttövinkki: Nautitaan sellaisenaan jäähdytettynä, jäähdytettynä jäiden kera (3 isoa jääpalaa, 4-6 cl likööriä), jäiden kera ravistettuna tai kahvin kanssa.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Irlanti
Tuottaja: de Ladoucette
Alkoholipitoisuus: 17.00%
Sokeripitoisuus: 210.0 g/l
Pullokoko: 0.7
Korkki: Kierrekorkki
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Laajimmat ja kuuluisimmat Pouilly-Fumé -viinitarhat ovat olleet kreivi Lafondin ja hänen sukunsa omistuksessa vuodesta 1787, jolloin hän osti tilan Ranskan kuninkaan Ludvig XV:n avioliiton ulkopuolella syntyneeltä tyttäreltä. Nykyään tilan omistaa kreivi Lafondin jälkeläinen paroni Patrick de Ladoucette, jonka määrätietoisen työn myötävaikuttamana Pouilly-Fumé on ansainnut nykyisen maineensa yhtenä maailman arvostetuimmista valkoviineistä.

Otettuaan tilan ohjat käsiinsä vuonna 1972 paroni de Ladoucette on laajentanut mm. Sancerren, Vouvrayn ja Chinonin tuottajaksi, ja tänä päivänä taloon kuuluu tiloja myös Bourgognessa, Champagnessa ja Provencessa. Monien de Ladoucetten viinien, kuten de Ladoucette Pouille-Fumé, Baron de L. ja Comte Lafond Sancerre, katsotaan kuuluvan alueensa parhaimmistoon.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »