Sulje

San Leonardo

Vuoden 2007 bordeaux-blendi Pohjois-Italian Adige-joen rannalta on pienen viinitalon taidonnäyte, joka kehittyy pullossa vielä vuosikymmeniä!

Tiileen vivahtava viini tuoksuu kypsän marjaiselle ja kehittyneelle: Mustaherukkaa, kirsikkaa ja mustikkaa seuraavat balsamico, pippuri, suklaa ja paprika. Suussa kuiva ja hapokas, keskitäyteläinen ja vivahteikas. Tanniinit ovat runsaat ja elegantit ja jälkimaku on elävä ja pitkä.

Valmistus: Rypäleet on kerätty käsin. Kypsytys aluksi suurissa sementtitankeissa, jonka jälkeen 18-24 kk käytetyissä sekä uusissa tammitynnyreissä.

Väri: Tiileen vivahtavan punainen

Tuoksu: Mustaherukkaa, kirsikkaa ja mustikkaa, balsamicoa, pippuria, suklaata ja paprikaa

Maku: Kuiva, hapokas, keskitäyteläinen, vivahteikas, elegantin tanniininen, pitkä

Ruokasuositus: Punainen liha, grillattu vaalea liha, erityisesti riista, yrttilisukkeet, sienet, hienostuneet pastat ja risotot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: IGT Vigneti delle Dolomiti
Tuottaja: Tenuta San Leonardo
Alkoholipitoisuus: 13.00%
Happopitoisuus: 6.4 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carmenere, Merlot
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tenuta San Leonardo sijaitsee 25’n hehtaarin viljelyalueella kauniin Adige-joen rannalla Trentinon alueella Italiassa. Viiniä on valmistettu tällä historiallisella alueella jo yli tuhat vuotta. Tenuta San Leonardon tila on ollut viimeiset 50 vuotta Carlo Guerrieri Gonzagan silmäterä ja tunnetaan upeista käsityöläisviineistään.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »