Sulje

Retrofollies

Viehättävä Provencen rosé hurmaa kukkaisen vadelmaisella tuoksullaan ja toimii niin kesäisenä aperitiivina kuin grillattujen kalojen, tomaattisten lisukkeiden, vaaleiden lihojen ja välimerellisten kasvisruokien kumppanina!

Kirkas vaaleanpunainen viini tuoksuu viehättävästi kevään herkille kukille, päärynälle, vadelmalle ja neilikalle. Suussa kuiva ja raikkaan hapokas, keskitäyteläinen rosé jatkaa vadelmaisilla, herukkaisilla ja sitruksisilla aromeilla tarjoten lopuksi myös hiukan rypäleen tanniineja ja neilikkaa.

Valmistus: Grenache ja Syrah -rypäleet kerätään yön viileydessä raikkauden säilyttämiseksi ja käytetään lämpökontrolloiduissa terästankeissa lyhyen kuorikontaktin ja hellän puristuksen jälkeen.

Väri: Kirkas vaaleanpunainen

Tuoksu: Kukat, päärynä, vadelma, neilikka

Maku: Kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen, herukkainen, sitruunainen, jälkimaussa neilikkaa

Ruokasuositus: Aperitiiviksi, seurusteluun, grillatuille kaloille, keväisille kasvisruoille, vaaleille lihoille, ruokaisille salaateille ja tomaattisille lisukkeille

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AOP Côtes Varois en Provence
Tuottaja: Ravoire et Fils
Alkoholipitoisuus: 13.00%
Sokeripitoisuus: 1.0 g/l
Happopitoisuus: 6.5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 941027
Rypäleet: Grenache, Syrah
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

Roger Ravoire ja hänen poikansa valmistavat viinejä Luberonin rinteiden juurella, Rhonen laakson ja Provencen alueiden rajamailla. Suvussa on pitkät juuret viininvalmistuksessa, ja Ravoirien taitoihin luottavat useat viininviljelijät niin Rhonessa kuin Provencessakin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »