Sulje

Regnard Bourgogne Pinot Noir

Alueensa arvostetuimpiin kuuluvan viinitalon herkullinen ruokaviini

Valmistus: Rypäleet on kerätty käsin. Alkoholikäyminen ja malolaktinen käyminen terästankeissa. Viini on kevyesti suodatettu ennen pullotusta.

Väri: Läpikuultavan rubiininpunainen

Tuoksu: Kirsikkaa, vadelmaa, mustaherukkaa ja pientä mausteisuutta

Maku: Tanniinit tuntuvat kevyesti, viini on maukas ja raikas

Ruokasuositus: Linturuoat, runsaat kalaruoat, pateet, kevyet juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Burgundi
Tuottaja: Régnard
Alkoholipitoisuus: 12.5 %
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Pinot Noir
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Chablis´n vanhimpiin ja arvostetuimpiin lukeutuvan talon perusti Zéphir Régnard vuonna 1860. Paroni Patrick de Ladoucette osti Régnardin vuonna 1984, ja saatuaan aiemmin erinomaisia tuloksia Ch. du Nozet’n kellarien modernisoinnista Pouilly-sur-Loiressa, hän teki vastaavat uudistukset myös Régnardilla; mm. ruostumattomasta teräksestä valmistetut käymistankit otettiin käyttöön ja kellareissa siirryttiin viinin kypsymistä häiritsemättömään valaistukseen. de Ladoucetten tavaramerkkejä ovat tinkimätön laatu, maaperän ja alueen perinteiden kunnioitus sekä tammen käytön välttäminen viinin aromikkuuden ja raikkauden maksimoimiseksi.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »