Sulje

Plan B! Modern Red

Viettelevä Pinot Noir ja tulinen Shiraz luovat kokonaisuuden, jossa marjaisuus ja mausteisuus ovat hienossa tasapainossa

Valmistus: Rypäleet on poimittu yön viileydessä ja fermentoitu erikseen 24-26 C° 12 päivän ajan pidennetyllä kuorikontaktilla, jotta pystyttiin optimoimaan maku, väri ja tanniinit. Tynnyrikypsytetty 14 kuukauden ajan, minkä jälkeen viinit sekoitettu keskenään.

Väri: Kirkkaan punainen

Tuoksu: Kukkainen, punaista kirsikkaa ja mansikkaa

Maku: Punaisia marjoja, hitusen mausteisuutta

Ruokasuositus: Grillattu ankka ja kana, kypsät kovat juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Australia
Tuottaja: Plan B!
Alkoholipitoisuus: 14.2 %
Sokeripitoisuus: < 3.0 g/l
Happopitoisuus: 5,5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: 50,5% Shiraz, 49,5% Pinot Noir
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Plan B! On kolmen viiniasiantuntijan vuonna 2003 perustama innovatiivinen viinitalo läntisessä Australiassa, suhteellisen viileällä Frankland River -viinialueella. Plan B! pääsi australialaisen viinioppaan Halliday Wine Companionin 2020 Top 10 -listalle ”mustana hevosena” hienon menestyksensä ansiosta. Plan B! -viinit ovat tunnettuja maailman ympäri hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja selkeästä makuprofiilistaan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »