Sulje

Plan B! GT Cabernet Sangiovese

Upea keskitäyteläinen blendi, joka ihastuttaa raikkaalla luumulla, mustaherukalla ja nahkaisella mausteisuudellaan

Valmistus: Cabernet Sauvignon on peräisin upeista Ferguson Valleyn maisemista 220 metrin korkeudesta. Rypäleet kerätty viileinä ja murskattu, jättäen kuoret 10 päiväksi. Sangiovese on peräisin Margaret Riverin Carbanupista. Rypäleet on puristettu hyvin hellästi. Tynnyrikypsytetty 18 kuukautta uusissa ja vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Väri: Syvän tumman punainen

Tuoksu: Tummia marjoja ja luumua

Maku: Mustaherukkaa, tuoretta luumua, laakerinlehteä, naihkaista mausteisuutta, keskitäyteläinen, pureksittava hapokkuus

Ruokasuositus: Liha, tomaattiset pastaruoat merenelävistä

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Australia
Tuottaja: Plan B!
Alkoholipitoisuus: 14,5
Sokeripitoisuus: < 3.0 g/l
Happopitoisuus: 5,9
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: Cabernet Sauvignon 75%, Sangiovese 25%.
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Plan B! On kolmen viiniasiantuntijan vuonna 2003 perustama innovatiivinen viinitalo läntisessä Australiassa, suhteellisen viileällä Frankland River -viinialueella. Plan B! pääsi australialaisen viinioppaan Halliday Wine Companionin 2020 Top 10 -listalle ”mustana hevosena” hienon menestyksensä ansiosta. Plan B! -viinit ovat tunnettuja maailman ympäri hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja selkeästä makuprofiilistaan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »