Sulje

Philippe de Bourgogne Crème de Cassis

Makea, runsaan täyteläinen ja lämpimän marjaisa perinteinen mustaherukkalikööri.

Valmistus: Creme de Cassis Philippe de Bourgogne tehdään Noir de Bourgogne -mustaherukkalajikkeesta perinteisellä bourgognelaisella menetelmällä. Marjat murskataan kevyesti ja kylmäkäytetään 4-5 viikkoa.Kristallisoitua sokeria lisätään kevyesti, jotta marjan maku voimistuu ja alkoholiprosentti laskee.

Väri: Upea purppuranpunainen

Tuoksu: Tuoksu on todella mustaherukkainen ja elegantti

Maku: Maku on makea, runsaan marjamäärän vuoksi todella mustaherukkainen ja jälkimaku kestää pitkään

Käyttövinkki: Sellaisenaan jäillä tai vesilisäyksellä. Kuivaa valkoviiniä tai Creme de Cassis -likööriä on klassinen juomasekoitus KIR tai kuivaa kuohuviiniä/samppanjaa ja Creme de Cassis -likööriä on KIR ROYAL. Maista jälkiruokien kanssa - sorbetit, charlotat ja mousset.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: Dijon
Tuottaja: de Ladoucette
Alkoholipitoisuus: 20.00%
Pullokoko: 0.35
Korkki: Korkkitulppa
Alkon tuotenumero: 260864
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Laajimmat ja kuuluisimmat Pouilly-Fumé -viinitarhat ovat olleet kreivi Lafondin ja hänen sukunsa omistuksessa vuodesta 1787, jolloin hän osti tilan Ranskan kuninkaan Ludvig XV:n avioliiton ulkopuolella syntyneeltä tyttäreltä. Nykyään tilan omistaa kreivi Lafondin jälkeläinen paroni Patrick de Ladoucette, jonka määrätietoisen työn myötävaikuttamana Pouilly-Fumé on ansainnut nykyisen maineensa yhtenä maailman arvostetuimmista valkoviineistä.

Otettuaan tilan ohjat käsiinsä vuonna 1972 paroni de Ladoucette on laajentanut mm. Sancerren, Vouvrayn ja Chinonin tuottajaksi, ja tänä päivänä taloon kuuluu tiloja myös Bourgognessa, Champagnessa ja Provencessa. Monien de Ladoucetten viinien, kuten de Ladoucette Pouille-Fumé, Baron de L. ja Comte Lafond Sancerre, katsotaan kuuluvan alueensa parhaimmistoon.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »