Sulje

Paternoster Synthesi

Luonteikas ruokaviini Apulian Basilicatasta.

Viinin nimi tarkoittaa alueen vulkaanisen maaperän ja Aglianico-rypäleen yhteyttä.

Valmistus: Rypäleet kerätty viinitarhoilta, jotka ovat noin 500 metriä merenpinnan yläpuolella. Viinikäyminen terästankeissa kymmenen päivää. 80 % viinistä on käynyt isoissa slavonialaisissa tammitynnyreissä ja 20 % ranskalaisissa pienissä tynnyreissä.

Väri: Kirkkaan rubiininpunainen

Tuoksu: Intensiivinen ja muheva

Maku: Kuiva, samettinen ja kehittynyt

Ruokasuositus: Punainen liha, riista ja kypsät juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: Apulia
Tuottaja: Tommasi
Alkoholipitoisuus: 13 %
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: 100 % Aglianico
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Tommasin viinitila on perustettu vuonna 1902. Se sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico-alueen sydämessä. Isoisä Giacomon pieni viinitila on kasvanut vakaasti vuosien kuluessa ja nykyään Tommasi viljelee viiniä myös Veronan DOC-alueella, Trevison Proseccossa, Lombardian Oltrepò Pavesessa, Toscanan Montalcinossa ja Maremmassa sekä Apulian Manduriassa. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »