Sulje

Pascual Toso Cabernet Sauvignon

Argentiina on maa, jossa laadukas liha sekä tuhdit punaviinit kulkevat käsi kädessä. Erittäin täyteläinen, notkea ja lämmin viini on muhkean marjainen ja mausteinen sekä pyöreän tanniininen.

Syvän rubiininpunainen viini tuoksuu runsaan hedelmäiselle ja marjaiselle: kypsää mustaherukkaa, karhunvatukkaa, luumua, kirsikkahilloa. Suussa kuiva, keskihapokas, täyteläinen ja runsaan mutta pehmeän tanniininen viini jatkaa yrteillä, lakritsilla ja mokkakahvilla.

Valmistus: Rypäleitä kylmämaseroidaan 48 tuntia ennen käyttämistä terästankeissa. 40% viinistä kypsyy amerikkalaisissa tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan.

Väri: Syvän rubiininpunainen

Tuoksu: Mustaherukkaa, luumua, karhuvatukkaa, kirsikkahilloa, lakritsia, yrttejä, mokkakahvia

Maku: Kuiva, keskihapokas, täyteläinen, runsaan mutta pehmeän tannininen, hieman tammen mokkakahvia

Makuprofiili: Mehevä ja hilloinen

Ruokasuositus: Mausteinen pihvi, riista, lammas, kovat juustot, pizzat, voimakkaat pastat

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Argentiina
Tuotantoalue: Mendoza
Tuottaja: Pascual Toso
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Sokeripitoisuus: 2.0 g/l
Happopitoisuus: 4.7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 442377
Rypäleet: Cabernet Sauvignon
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Vuonna 1880 Pascual Toso jätti kotipaikkansa Canal d’Alban Italian Piemontessa ja muutti Argentiinaan – tuskin silloin arvaten perustavansa viinitilan, joka tänään on yksi maan vanhimmista ja arvostetuimmista! Asetuttuaan Mendozaan hän havaitsi alueen potentiaalin, ja perheensä viiniyrityksessä Piemontessa saamansa kokemuksen turvin päätti aloittaa viinintuotannon San Joséssa, Guaymallénissa vuonna 1890. 1900-luvun alkupuolella Pascual Toso laajensi toimintaansa perustamalla uuden ”Las Barrancas” -viinitilan Maipúun, jota pidetään eräänä Mendozan tuotantoalueista.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »